Proiectul dvs. se dezvoltă împreună cu TEHMOPROD

TEHMOPROD vă oferă o paletă largă de servicii în domeniul construcțiilor, realizate de o echipă de profesioniști, care vă pun la dispoziție toate resursele și sunt în continuă pregătire pentru a livra clienților proiecte competitive și calitative la un preț corect.

Servicii de proiectare integrată pentru arhitectură, structură și instalații

Compania noastră oferă servicii complete de proiectare pentru toate specialitățile după cum urmează: arhitectură, structură, instalații fază DTAC cât și pentru faza PT+DE. Recomandarea TEHMOPROD, în cazul în care clientul dorește să apeleze la un alt proiectant de specialitate, este ca și antreprenorul general sau constructorul, după caz, să fie implicat în procesul de proiectare pentru optimizarea soluțiilor, a costurilor de execuție cât și a costurilor ulterioare rezultate din exploatare, în special costurile de mentenanță.

Echipa TEHMOPROD vă oferă consultanță profesională și proiectare a diverselor lucrări, pentru ca dvs. să beneficiați de servicii complete, precise și prompte. Principiul nostru de bază este să construim ideile dvs. dintr-o nouă perspectivă, prin design modern și prin metode optime de execuție.

#antreprizagenerala #tehmoprod

Înțelegem că dorința clienților este să construiască relații profesionale strânse cu un antreprenor care este atent la necesitățile clientului, oferă sfaturi solide, folosește cele mai noi tehnologii și face tot posibilul pentru a respecta termenele convenite. Respectând cerințele clienților noștri este ceea ce ne-a ajutat să devenim o prezență vizibilă în piața construcțiilor.

Echipa de proiectare, răspunde rapid și conform cerințelor, indiferent de gradul de dificultate al viitorului proiect cât și venind în întâmpinarea dvs. cu soluții optime. Serviciile de proiectare acoperă toate tipurile de construcții de diverse dimensiuni.

Specialiștii noștri supraveghează aspectele arhitecturale și inginerești încă din faza de proiectare și sunt contactul cheie al investitorului pe toată durata colaborării. Această coordonare și transparență ajută la dezvoltarea proiectului la un buget economic.

TEHMOPROD prin serviciile de management de proiect administrează echipa de specialiști certificați, având în vedere informarea investitorului pe tot parcursul desfășurării proiectului la fiecare etapă.

Antrepriză generală

TEHMOPROD oferă servicii de antrepriză generală pentru toate specialitățile de lucrări de construcție începând de la proiectare, structură de rezistență din beton armat, beton prefabricat, structură metalică, arhitectură, finisaje și închideri cât și lucrări de instalații electrice curenți tari, curenți slabi, climatizare, sanitare, detecție, semnalizare și stingere incendiu. De asemenea compania noastră ofertă servicii de consultanță, management de proiect cât și management al costurilor.

Echipa TEHMOPROD are în componență personal propriu specialiști în toate domeniile de activitate de la muncitori calificați, ingineri pe fiecare specialitate cât și responsabili tehnici cu execuția.

#antreprizagenerala #tehmoprod

Depozitele, spațiile de producție și centrele comerciale au toate un lucru în comun: pentru a satisface cerințele investitorilor și dezvoltatorilor, echipa TEHMOPROD planifică proiectul într-un mod care să ne permită să aplicăm tehnici de construcție rapide și eficiente, cu materiale durabile și certificate pentru a asigura rentabilitatea investiției dvs.

TEHMOPROD proiectează și execută clădiri cu funcțiunea de depozitare din elemente prefabricate din beton armat sau din confecție metalică, care ermit o mare libertate în exploatare cât și modificări ulterioare datorită faptului că se implementează elemente modulare, realizate pe baza experienței anterioare cu diverși clienți din varii domenii de activitate. Indiferent dacă este un proiect simplu sau un centru logistic complex cu o suprafață considerabilă, proiectele elaborate de echipa noastră sunt optimizate individual pentru necesitățile fiecărui client.

Uzinare confecție metalica:

Compania noastră poate produce structură metalică cu marcaj CE conform EN 1090 pentru toate proiectele noastre aflate în derulare cât și pentru terțe companii care doresc doar sa achiziționeze acest tip de soluție structurală. Capacitatea de producție lunară este semnificativă și poate fi mărită în funcție de cerințele clienților cât și în funcție de necesitățile de execuție ale TEHMOPROD.

Așa cum bine este cunoscut în domeniul construcțiilor, normativele și standardele sunt actualizate în mod constant pentru îmbunătățirea în primul rând al siguranței, fiabilității produselor de construcții cât și pentru o mai bună exploatare, începând cu 1 iulie 2014, companiile care produc structuri sudate din metal trebuie să fie certificate conform standard EN 1090. Obținerea acestei certificări implică parcurgerea unui proces complex, care se finalizează cu un audit efectuat de către un organism de certificare extern.

#antreprizagenerala #tehmoprod

EN 1090 prevede ca producătorii să aibă voie să pună în circulație doar acele produse care au marcajul CE. Astfel, toți producătorii de structuri metalice sunt obligați să fie certificați, deci, implicit, să treacă printr-un audit, pentru a dovedi că îndeplinesc cerințele pentru obținerea numărului de certificare necesar pentru marcajul CE al produselor.

Seria de standarde EN 1090, referitoare la realizarea structurilor din oțel și a celor din aluminiu, care au devenit standarde naționale în România, cuprind:

SR EN 1090-1: Cerințe pentru evaluarea conformității elementelor structurale. Implementarea programului de control al producției în fabrică. Certificarea CE a producției și, respectiv, marcarea CE a produselor.

SR EN 1090-2: Cerințe tehnice pentru structuri din oțel

SR EN 1090-3: Cerințe tehnice pentru structuri din aluminiu.

Lucrări de instalații

TEHMOPROD oferă servicii complete pentru toate tipurile de instalații necesare într-o clădire indiferent de funcțiunea acesteia, după caz, instalații curenți tari, curenți slabi, climatizare și ventilație, detecția și stingerea incendiilor, toate lucrările menționate, alături de cele de structură, arhitectură și sistematizarea terenului exterior sunt cuprinse în regim de antrepriză generală.

De asemenea compania noastră vă propune pe baza proiectelor similare dar și pe baza noilor produse intrate pe piața echipamentelor necesare instalațiilor cele mai bune soluții din punct de vedere tehnico-economic după cum urmează:

#antreprizagenerala #tehmoprod
  • Instalații electrice de curenți tari: priza de pământ, paturi de cabluri si egalizare potențial, tablouri electrice, iluminat general și pentru emergență, grupuri electrogene, aparataje și alte accesorii;
  • Instalații electrice de curenți slabi: detectare, semnalizare și avertizare la incendiu, control acces, supraveghere video de tip CCTV și antiefracție;
  • Instalații HVAC: sisteme de pompe de căldură cu cele mai bune performanțe, cu un randament ridicat, sisteme și echipamente centralizate de încălzire, sisteme de climatizare, sisteme de desfumare;
  • Instalații sanitare: alimentare cu apă, canalizare, preluarea și colectarea apelor pluviale prin sisteme de canalizare cât și bazine de retenție, pompe si grupuri de pompare, rezerve de apă pentru stingerea incendiilor prin folosirea hidranților, a sistemelor de sprinklere sau alte sisteme de stingere în funcție de proiect cât și conform cerințelor beneficiarului.