TEHMOPROD – Antreprenor General pentru construcții rezidențiale, civile și industriale la cheie!

Compania noastră are în componență personal calificat în toate domeniile pentru construcții rezidențiale, civile și industriale, începând de la partea de consultanță, management de proiect, proiectare, execuție structuri din metal, beton și beton prefabricat, arhitectură, compartimentări, finisaje și închideri, de instalații electrice curenți tari, curenți slabi, climatizare, sanitare, detecție, semnalizare și stingere incendiu care stă la dispoziția dvs.

Tehmoprod se bucură de o experiență vastă în domeniul ingineriei construcțiilor de diverse grade de dificultate și numeroase tipuri de proiecte. Firma datează din 2016, iar conceptele moderne și profesionalismul care ne definesc au adus compania noastră la standarde înalte, dovada fiind cei 50 000 mp2 construiți.

Misiunea noastră

Datorită experienței și entuziasmului nostru suntem pregătiți pentru a livra cele mai bune proiecte pentru clienți și parteneri indiferent de mărimea și complexitatea acestora, după cum se poate vedea în pagina de proiecte

Echipa noastră este formată din profesioniști în domeniul construcțiilor dornici să livreze proiectele dvs. la cele mai înalte standarde de calitate și performanță inclusiv realizarea lucrărilor necesare astfel încât clădirile să fie pregătite pentru a incorpora noile tehnologii și echipamente din ulterioare pentru implementarea acestora cu costuri minime în viitor. Cu peste 10 ani de experiență în domeniu, având la activ diverse tipuri de construcții, TEHMOPROD oferă soluția optimă din punct de vedere al raportului calitate preț pentru dvs.

Recomandările clienților noștri către alți clienți este validarea muncii noastre depuse de-a lungul timpului!